Føde- & drikkevarer

Føde- & drikkevarer

Et forspring i konkurrencen

Føde- og drikkevarer er et stærkt konkurrencepræget marked, hvor man – på tværs af grænserne – arbejder med små marginaler, omfattende kontrolprocedurer samt krav om sporbarhed mv. Netop derfor kan man gennem automationsløsninger skaffe sig et forspring. Et fintunet produktionsflow betyder alt i procesindustrien.

Picca tilbyder en bred vifte af løsninger til automatisering, datakommunikation, kontrolsystemer og ledelsessystemer inden for føde- og drikkevareindustri. Det er intelligente, kreative og gennemtestede løsninger, der har bevist både driftssikkerhed og effektivitet. Læs vores kundecases og få mere at vide om vores resultater.

Gennem mange års erfaring bidrager Picca med effektivisering og automatisering af alle former for processer hos danske mejerier.

Med den meget store erfaringsbase der findes i huset, er Picca Automation det naturlige valg for automatisering af dit bryggeriprojekt. Vi ved noget om, hvordan man fremstiller sodavand og brygger øl. Og vi har gennem årene stået i spidsen for utallige projekter på bryggerier i både ind- og udland. Vi investerer vores indsigt i din produktudvikling.

Er det småkager, bagerbrød eller anden form for bageri, så er Picca det rigtige valg til at varetage udvikling og drift af innovative automationsløsninger. Vi har deltaget i både små og meget store projekter i branchen og har derfor den fornødne bredde og erfaring. Med Picca som partner og leverandør får du sikkerhed for, at dit projekt vil lykkes.

Er det Danmarks største slagteri, eller et mindre et af slagsen, så har Picca ekspertisen til at hjælpe dig med at effektivisere processerne. Vi kender betingelserne, markedets krav og den intensive konkurrence, der præger denne sektor. Hos Picca finder du dygtige fagfolk med konkrete erfaringer inden for netop slagteribranchen.

Skal du have udviklet styring til dit fiskeopdræt eller til din fiskeforarbejdning, så har Picca deltaget i både små og store projekter til begge dele. Vi har ikke alene en stor indsigt på området, men også faste processer for produktudvikling og implementering, der holder dine omkostninger inden for de aftalte rammer.

Picca Automation har hjulpet en meget bred vifte af tobaksleverandører med at effektivisere deres processer. Ikke mindst snus er et speciale, hvor vi har meget stor viden og praktisk erfaring. Kontakt os og hør mere om referencer og vellykkede projekter inden for tobaksindustrien.

Er det korn- og foderstof, dyrefoder, slik eller andre fødevarer, så hold dig ikke tilbage. Picca står stærkt som udviklingspartner og leverandør, og vi tilfører dine projekter en værdifuld knowhow om udvikling, styring, logistik og programmering. Kontakt os og hør mere om relevante referencer.

Referencer

Kontaktpersoner

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707