Vejen til at blive nordens førende automationshus

Vi er fusioneret med andre stærke nordiske automationshuse, med et fælles mål om at skabe nordens førende automationspartner. Løbende udbygges forretningen gennem en række fusioner og opkøb, alt sammen for at kunne levere bedre løsninger, der kan imødekomme selv de mest komplekse forespørgsler. I vores nye og voksende konstellation, har vi tilsammen ekspertise indenfor:

  • Energi og miljø
  • Pharma
  • Industri
  • Føde- og drikkevarer
  • Det Maritime
  • Telekommunikation
  • Cybersecurity
  • Industriel IoT
  • BI-analytics og en lang række discipliner herunder

Samlingen af de mange kompetencer vi nu mobiliserer, vil skabe en stærk faglighed og komme vores kunder til gode. Adm. Direktør hos Picca, Henrik Jensen fortæller:

“Vi ser store fordele for vores kunder og medarbejdere ved at opbygge nordens førende automationspartner med fokus på bæredygtige og robuste automationsløsninger samt ny teknologi.

Vores vision

Vores vision er at skabe nordens førende automationshus. Det betyder at vi vil være de bedste, ikke bare indenfor ét område, men den foretrukne partner indenfor alt der involverer automation. Vi vil have de stærkeste kompetencer i eget hus, hvilket vil gavne både vores kunder og medarbejdere. Om fusionen af grupperne udtaler Christoffer Müller, partner ved Axcel, om visionen for gruppen:

 “Vores vision er at opbygge en nordisk mester indenfor komplekse og intelligente automationsløsninger, hvorfor partnerskaberne er et naturligt skridt på rejsen. Med denne gruppe står vi stærkere som leverandør i Danmark til gavn for både kunder og medarbejdere, og vi ser frem til at investere yderligere i vores fælles rejse.”

Vi fusionerer for at bringe denne vision til live. Vi ser ind i en fremtid med vækst, flere kollegaer, flere erfaringer og større viden, samlet på tværs af markedets frontløbere. Det er nødvendigt for at kunne blive nordisk mester, og det vil vi sammen være.

Øget kapacitet

Denne række af fusioner udvider vores kapacitet og gør det muligt at udføre opgaver mere effektivt, som en samlet enhed. Vores samlede kapacitet og kompetencer og domæneviden skal skabe udvikling til gavn for både medarbejdere og kunder. Det betyder vi får en masse nye kollegaer, som alle har deres styrker og områder de er vant til at arbejde med. Dette muliggør arbejde på flere projekter og gør det muligt at tilbyde mere omfattende løsninger.

“Fælles for os alle er, at vi har softwareudvikling som omdrejningspunkt for vores kerneydelser, og kan komplementere hinanden med kapacitet, erfaring og domæneviden.” – Ole Okkels, adm. Direktør, AN GROUP

Softwareudvikling er samlingspunktet, det vi alle har tilfælles. Men vi har forskellige kompetencer og det bliver en vigtig del af at tilbyde vores kunder stærke løsninger i fremtiden.

Bæredygtighed og robusthed i fokus

Gruppen har et bredt fokus på bæredygtige og robuste løsninger. Adm. Direktør i Logimatic Engineering fortæller:

”Partnerskabet i gruppen er skabt på et fælles værdisæt med fokus på innovation, nærhed og kundetilfredshed som højeste prioritet. Vores udviklingsstrategi sikrer markedets dygtigste kompetencer i én gruppe. Fusionen er det rigtige sted at videreudvikle de systemer og produkter Logimatic har installeret hos vores kunder. Vi skaber også et større serviceteam med bedre lokal support landet over.”

Vi vil levere løsninger der holder – ikke løsninger der ofte skal udskiftes. Holdbart materiale og systemer der understøtter bæredygtighed gennem f.eks. energibesparelse er et fokusområde for automation allerede i dag, og vil kun blive endnu vigtigere i fremtiden.

Mere end bare automation

Med tilføjelsen af INUATEK vil der også komme store kompetencer indenfor IIoT og telekommunikation til den samlede gruppe. Omkring opkøbet fortæller Christoffer Müller:

“Opkøbet af INUATEK bringer innovations- og startup-mentalitet ind i vores fælles gruppe, hvor deres nye intelligente løsninger og dataplatforme i høj grad vil komplementere vores nuværende kerneydelser indenfor automation. Dermed en innovativ investering mod visionen om at opbygge en nordisk mester indenfor komplekse og intelligente automationsløsninger,”

Tilføjelsen af nytænkning og stærke dataplatforme skal komplimentere kerneydelserne på automationsområdet og føre til endnu stærkere og mere dybdegående løsninger, til gavn for vores kunder.

Hvem er vi?

Gruppen består i dag af virksomhederne Acobia, Logimatic, AN Group, Inuatek og Picca. Hver virksomhed kommer med stor erfaring, stærke kompetencer og et ønske om at blive endnu dygtigere.

Har du spørgsmål?

Det er mange informationer, og det kan være uoverskueligt at finde ud af præcist hvordan det kommer til at fungere. Derfor er det vigtigt for os at være så transparente som muligt. Har du spørgsmål til ovenstående eller blot ønsker at vide mere, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Picca Automation A/S
Henrik Jensen, adm. direktør

M: 20 20 52 30 / E: [email protected]

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707