Om Picca Automation - "Part of Init"

Effektivisering af driften i produktions-, proces- og miljøvirksomheder er vigtigere end nogensinde. Myndighedskrav og regler strammes løbende, og samtidig er konkurrencen på markedet knivskarp i alle brancher. Vi bidrager med viden og kreativitet i automationsløsningerne for at skaffe jeres virksomhed et forspring.

Nytænkning, innovation, kreativitet … uanset hvad vi kalder det, så er det vigtigt for Picca at anvise nye veje og tilvejebringe løsninger, der udnytter ressourcerne optimalt og gerne på nye måder. Vores force er at kombinere ingeniørmæssig kunnen med en god portion vilje til at vælge middelmådige standardløsninger fra.

Vi kan ikke alt. Men for vores kunder er vi en dedikeret samarbejdspartner inden for vores specialer, som er miljø og energi, industri, pharma samt føde- og drikkevarer. På de felter placerer vi overliggeren højt, når det gælder faglig kvalitet, innovation og evnen til at skaffe resultater gennem enestående løsninger.

Picca består i dag af 130 medarbejdere fordelt mellem afdelingerne i Søborg, Silkeborg, Troldhede, Thisted og Randers.

Den 24. januar blev Picca officielt "Part of Init". Init er navnet på Nordens nye førende virksomhedsgruppe indenfor IT og automation. Init består af virksomhederne Acobia, AN Group, 3Tech, Inuatek, MBB Consult, Martensson, ProjectBinder, Daniit, Logimatic og Picca.

Picca Automation A/S blev grundlagt i Søborg den 1. november 1988, og ambitionerne fra dengang om nytænkning, høj faglighed og et tæt tilhørsforhold til kunderne gælder stadig den dag i dag.

Efter nogle år etablerede Picca sig i Silkeborg, og i 2011 og 2013 overtog Picca hhv. Secher Automation og Sinus Automation.

Den 1. september 2017 kom Dansk Automation & Analyse A/S under Piccas vinger, hvilket blandt andet tilførte egen tavleproduktion i Troldhede-afdelingen.

Herefter har Picca åbnet afdeling i Thisted samt fusioneret med PD-Automation i Randers, hvilket udgør Piccas femte danske lokation.

Den 6. januar 2022 offentliggjorde Picca og Axcel et nyt partnerskab med Axcel som ny hovedaktionær.

Axcel stiftede herefter automationsgruppen "Nordic Automation Partner", bestående af 9 it- og automationsvirksomheder med 23 afdelinger i Danmark, Norge, Sverige, Serbien og Spanien.

Den 24. januar 2023 blev Init introduceret, som det nye navn på den fælles virksomhedsgruppe. Gruppen består af virksomhederne: Acobia, AN Group, 3Tech, Inuatek, MBB Consult, Martensson, ProjectBinder, Daniit, Logimatic og Picca. 

Hvis en virksomhed har en god kultur, vil den som udgangspunkt også være velfungerende og lønsom. Det er det vi tror på i Picca og arbejder derfor ihærdigt på at fremme en god kultur.

Til en god kultur hører at overholde aftaler, at lytte for at forstå og at turde sige sandheden. Og så er der for så vidt ikke forskel på, om det foregår i det daglige miljø på kontoret eller ude hos vores kunder.

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 13)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707