Privatlivs - og cookiepolitik

Privatlivspolitik for kunder og samarbejdspartnere samt brugere af picca.dk

Picca Automation A/S er dataansvarlig for behandling af de personoplysninger, vi modtager og behandler.

Vi sikrer, at behandlingen af personoplysninger sker i overensstemmelse med de gældende persondataretlige regler. Denne privatlivspolitik skal informere dig om, hvilke oplysninger, vi behandler, hvad formålet er, hvilket retsgrundlag vi anvender samt hvor længe vi opbevarer dine oplysninger.

Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Picca Automation A/S er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager om dig. Du finder vores kontaktoplysninger nedenfor.

Picca Automation A/S
Gladsaxevej 382
2860 Søborg
Telefon: +45 39 53 73 00
CVR-nr.: 19256707
E-mail: [email protected]

Når du bruger www.picca.dk, indsamler vi cookies

Vi anvender forskellige cookies på picca.dk, både egne og 3. parts cookies.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved tilbagevendende besøg. Den gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan ikke indeholde virus.

De teknisk nødvendige cookies anvender vi for at hjemmesiden kan fungere. Disse kan ikke fravælges.

Herudover anvender vi bl.a. Google Youtube. Disse kan fravælges.

Vi anvender Cookieinformation som samarbejdspartner i forhold til håndtering af cookies og indsamling af samtykke.

Du kan læse mere om de forskellige cookies, som vi anvender, i vores cookiebanner.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

Oplysninger om IP-adresse, type af browser, søgetermer, netværksstation m.v.

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke) og f (legitim interesse). Den legitime interesse, vi forfølger, er interessen i at sikre hjemmesidens funktionalitet.

Hvor længe gemmer vi de forskellige cookies

Det kan du se i vores cookiebanner.

Videregivelse

Ved accept af cookies kan der ske videregivelse af oplysninger om brugeren og aktiviteten på hjemmesiden til bl.a. Youtube, Google. Du kan læse mere om dette i vores cookiebanner.

 

Når du er kunde, leverandør eller anden samarbejdspartner – eller på vej til at blive det

Når vi indleder en dialog om et fremtidigt samarbejde med den virksomhed, du repræsenterer, og når vi indgår aftale om et samarbejde, hvad enten det drejer sig om kunde- eller leverandørforhold, indsamler vi nødvendige oplysninger om dig.

Det drejer sig om almindelige personoplysninger som navn, e-mail, mobilnummer, stilling, mødeaktivitet m.v.

Det samme gør sig gældende, hvis du udfylder den kontaktformular, der ligger på hjemmesiden.

Når du besøger Picca’s kontorer i Silkeborg, Søborg eller Troldhede indsamler i personoplysninger via TV-overvågning, der finder sted bl.a. ved virksomhedens indgang.

Formål med behandling af personoplysninger

Formålet med behandling af dine oplysninger er bl.a. administration af din relation til Picca Automation A/S, herunder dialog, mødeaktivitet, fakturering og bogføring, tryghed og sikkerhed for vores medarbejdere samt at forebygge tyveri (videoovervågning).

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger er databeskyttelsesforordningens artikel 6, 1, b) og 6, 1, c) samt 6, 1, f) – legitim interesse. De legitime interesser, vi forfølger, er muligheden for dialog og etablering af samarbejde, ønsket om sikkerhed for vores medarbejdere og besøgende samt minimering af risikoen for tyveri.

Hvor længe gemmer vi dine personoplysninger

Vi opbevarer dine personoplysninger når vi har en legitim interesse. Det har vi så længe vi har dialog om samarbejde og så længe vi har et aktuelt samarbejde samt en periode herefter.

Når et kunde- eller leverandørforhold ophører, vurderer vi, hvilke oplysninger, der skal slettes og hvilke, der skal gemmes samt hvor længe disse oplysninger skal gemmes. F.eks. er vi i henhold til bogføringsloven forpligtet til at gemme visse oplysninger i minimum 5 år.

Videooptagelser overskrives løbende og oplysningerne gemmes i 30 dage.

Behandlingssikkerhed

Vi vægter beskyttelsen af personoplysninger højt og har vedtaget interne regler om informationssikkerhed, som indeholder instrukser og procedurer, der beskytter dine oplysninger mod uautoriseret offentliggørelse og mod at uvedkommende får adgang til oplysningerne samt mod tab af data.

 

Dine rettigheder

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Ret til berigtigelse (rettelse)

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet.

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

Ret til begrænsning af behandling

Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores eller lovlige behandling af dine personoplysninger.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Kontaktoplysninger

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder eller du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, skal du rette henvendelse til:

Picca Automation A/S
Gladsaxevej 382
2860 Søborg
Telefon: +45 39 53 73 00
CVR-nr.: 19256707
E-mail: [email protected]

Kontakt

Du skal indtaste et navn
Du skal indtaste en korrekt e-mail adresse
Du skal indtaste en besked

Tak for din mail. Vi vil vende tilbage til dig snarest muligt.

[email protected]

Gladsaxevej 382
2860 Søborg

+45 39 53 73 00

Frichsvej 21
8600 Silkeborg

+45 87 20 14 00

Nr. Viumvej 2
6920 Videbæk

+45 97 19 45 00

Tilstedvej 73 (P4, dør 14)
7700 Thisted

+45 96 17 80 00

Alsvej 21
8940 Randers SV

+45 70 70 71 40

CVR-nr.: 19256707